Goudwisselkantoor Eede

De prijzen van goud en zilver staan hoog. Veel mensen besluiten dan ook hun oude sieraden, munten, horloges en diamanten in te wisselen voor contant geld. Sinds 3 oktober kunnen ze hiervoor terecht bij Goudwisselkantoor Ede aan de Telefoonweg 73. Het kantoor is open van maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.30 en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Ede – Het kopen en verkopen van kostbaarheden en verzamelobjecten is voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid.

Persoonlijk contact

Het is dan ook prettig als ze in hun eigen plaats terecht kunnen bij een firma met veel ervaring en waar persoonlijk contact voorop staat. Dit is terug te vinden bij het familiebedrijf Goudwisselkantoor, die al meer dan 30 jaar in edelmetalen en verzamelobjecten handelt.

Privacy

Goudwisselkantoor Ede is door de centrale locatie goed bereikbaar, zowel per auto als openbaar vervoer. In het pand is een ontvangst- en wachtruimte en apart taxatiekantoor. Hier laten bezoekers in alle rust en privacy hun bezittingen beoordelen en kunnen ze het ook verkopen.

Jarenlange ervaring

Goudwisselkantoor van familie De Ruiter heeft meer dan 70 locaties in Nederland en België. Hoe komt het dat het bedrijf zo gegroeid is? Erik de Ruiter: “Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in de goud- en zilverhandel en bieden een goede prijs. Bovendien zijn we discreet en is alles inzichtelijk. Zo testen en taxeren wij de voorwerpen waar de klant bij is, in een aparte taxatieruimte. Daar nemen we alle tijd voor. Vervolgens kan men bij ons kiezen voor contante betaling of overschrijving via de bank.”

Ruime openingstijden

Bij Goudwisselkantoor Ede kunnen bezoekers terecht voor verkoop, aankoop, terugkoop en veiling van goud en zilver, juwelen, munten en andere waardevolle objecten.

Het kantoor is open van maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.30 en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Men kan zonder afspraak binnenlopen voor taxatie.

Meer informatie is te vinden op de website www.goudwisselkantoor.nl.

 

 

Goudprijs per gram

Alle mogelijkheden kan u aanvinken binnen onderstaande goudgrafiek. U kan de goudprijs vandaag bekijken. U kan de goudkoers vandaagbekijken. Vergelijken met verschillende periodes kan. U kan selecteren wat de goudprijs per kilo is. En wat de goudprijs per gram is. Goud en zilver hebben ieder moment een prijs, elke minuut van de dag. Wereldwijd en in iedere munt. De goudprijs en zilverprijs komen tot stand op de wereldmarkt. Op de markt zijn er kopers en verkopers die tegenover elkaar staan. De koper heeft een bied-prijs en de verkoper laat-prijs. De prijs tussen de biedprijs en laatprijs is de middenkoers. Op deze manier wordt de goudkoers en de zilverkoers bepaald.

Komono horloges dames
Komono komt uit de koker van Belgische designers. Ze gingen op zoek naar iets nieuws. Het moest aan de ene kant vernieuwend zijn en aantrekkingskracht hebben, aan de andere kant draagbaar en stijlvol. De mensen van Komono is dat zeker gelukt. Het resultaat is te bewonderen in onze webshop bij Komono horloges en Komono zonnebrillen. Komono betekent ‘kleine dingen’. De naam is gekozen, omdat de ontwerpers van Komono horloges een passie hebben voor de kleine details in het leven.